13Sep 2014

Question 1 -What tree or animal would you be?

Answer: brown bear

Question 2-Which famous person, dead or alive, would you trade places with?

Answer: Scott Stevens

Question 3-What is your favorite color?

Answer: purple

Question 4-What is your favorite beverage?

Answer: Arnold Palmer

Question 5-Describe yourself in 3 words?

Answer: relaxed, determined, loyal

Question 6-Who would you prefer to play you in a movie?

Answer: Dane De Haan

Question 7-What is the last movie you saw?

Answer: The Quiet Ones

 Question 8-What is the last book you read?

Answer: Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Question 9-What is your favorite media to access for current events?

Answer: Internet

Question 10-What type of music inspires you most?

Answer: punk rock, rock